Zaterdagmiddag 19 januari 2019 Concert Martin Zonnenberg en Marjolein de Wit 16.00 uur

Duyschot concert op 19 januari met Martin Zonnenberg en Marjolein de Wit

Het komende Duyschot concert belooft heel  aantrekkelijk te worden voor jong en oud. Martin Zonnenberg speelt dan op het Duyschot orgel en de piano en Marjolein de Wit bespeelt de dwarsfluit; dit alles zowel solo als in samenspel.  Op het gevarieerde programma staan korte werken van Mozart, Grieg, Saint-Saëns, Rubinstein, Kreisler, Lloyd Webber en vele anderen. Het wordt een concert waar ook uw kinderen van zullen genieten. En als u bedenkt dat zij tot 18 jaar gratis entree hebben, dan is dit een mooie gelegenheid ze (hernieuwd) kennis te laten maken met klassieke muziek!

Martin Zonnenberg
Martin Zonnenberg is als organist verbonden aan de Ned.Hervormde Kerk te Sliedrecht en is dirigent van het Chr. Sliedrechts Mannenkoor Ichtus, het Ichtus-Mannen-Ensemble en Kleinkoor Concertino. Verder is hij als samensteller en arrangeur verbonden aan het bekende Tv-programa ‘Nederland Zingt’. Buiten Europa trad hij op als dirigent, pianist en organist in Israël, Canada en Amerika.

Marjolein de Wit
Al op jonge leeftijd begon fluitiste Marjolein de Wit aan haar loopbaan als fluitiste. Toen zij tien jaar oud was kreeg zij haar eerste lessen van Raymond Delnoye, solofluitist van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Al snel won zij diverse prijzen op enkele Nederlandse muziekconcoursen. In 1994 studeerde zij cum laude af aan het Brabants Conservatorium in Tilburg; haar eindexamen werd op radio 4 uitgezonden. Marjolein de Wit concerteert met grote regelmaat in Nederland maar ook daarbuiten, zowel solistisch als in kamermuziekverband.