13 februari concert met Quirine van Hoek (viool) en Ellen van Zijm (accordeon)

Op 13 februari hopen wij echter weer te kunnen genieten van een bijzonder concert van duo De Thuiskomst:  klassieke muziek gespeeld op viool en accordeon! De Thuiskomst bestaat uit Quirine van Hoek (viool) en Ellen van Zijm (accordeon). Door de ongewone combinatie van instrumenten weten zij hun publiek telkens weer te verrassen met de ongekende mogelijkheden in klank en repertoire. Zij staan bekend om hun afwisselende programma’s. Op het programma van 13 februari staan diverse werken uit de Barok, waaronder ‘Winter’ uit de Vier Jaargetijden van Vivaldi, maar ook een aantal Roemeense volksdansen van Bartok.
Wij hopen van harte dat het concert door kan gaan!  Zaterdag 13 februari a.s. Dorpskerk, Kerkplein 13, 3342 BJ Hendrik-Ido-Ambacht. Aanvang: 16.00 uur. Toegang: € 10,- Onder de 18 jaar gratis. Nadere informatie: www.duyschot.nl Facebook: Duyschot Concerten.

Vanwege de corona-maatregelen zijn waarschijnlijk maximaal 30 bezoekers welkom. Wij verzoeken iedereen die wil komen zich aan te melden via een e-mail aan info@duyschot.nl of via het contactformulier op de website www.duyschot.nl . U kunt bij de ingang contant betalen.

Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, dan krijgt u daarover direct bericht. Er zal dan wel een video opname op Youtube en/of deze site te zien zijn.